Sulje

BFM Abbaye de Saint Bon Chien

Juralaisen panimon perinteikäs, vahva sour Ale on nimetty Bon Chien (=hyvä koira) -nimisen kissan mukaan, joka kuoltuaan sai etuliitteen Saint (=pyhä). Olut on pantu viinihiivoilla ja kypsytetty vuoden ajan tammitynnyreissä viinin tapaan.

Olut muistuttaa tuoksultaan alueen oransseja viinejä. Suussa uhkea mutta kirpeän humalainen ja hapokas makumaailma täydentyy yrteillä ja leivontamausteilla. Moniulotteinen, jännittävä makukokemus!

Täydellinen makupari rasvaiset ja  täyteläiset ruokakumppanit. Kotonaan Jurassa olut säestää perinteisesti ankan rintaa ja – maksaa.

Väri: Kuparinruskea

Tuoksu: Mustelmaista luumua, marmeladia, makeaa maltaisuutta ja mandariinin kuorta

Maku: Kirpeän humalainen ja hapokas. Moniuloitteinen

Käyttövinkki: Tulppaanilasista juotuna

Maahantuoja: Red Bev
Alkoholipitoisuus: 11%
Pullokoko: 0,375
Alkon tuotenumero: 704874

Tuottajan tiedot

Tussock Jumper on kansainvälinen viinimerkki, jonka viinit on valikoitu eri puolilta maailmaa. Tussock Jumperin viiniasiantuntijat 11 eri maasta etsivät sopivia viinitiloja ja viinejä, jotka pullotetaan paikallisesti, mutta myydään yhteisen kansainvälistä laatua edustavan merkin alla. Jokaista viiniä edustaa paikallinen eläin – punaisessa jumper-villapaidassa

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »