Sulje

Château de Seguin Cuvée Prestige

Château de Seguin Cuvée Prestige on tummansävytteinen, täyteläinen ja tanniininen, mutta samalla myös marjaisa ja mausteinen. Viini on nuorekas ja suutuntumaltaan erittäin kireä, tuoksu muistuttaa hapankirsikoita ja mustaherukoita. Viini on kypsytetty 12 kuukautta Ranskalaisissa tammitynnyreissä. Kokonaisuus on yrttinen ja maultaan raa’an vihertäväsävytteinen jättäen hapokkaan, karvaan ja tiukan jälkivaikutelman.
Sopii erinomaisesti lihan kaveriksi sekä kovien ja voimakkaiden juustojen kanssa.

Väri: Syvänpunainen

Tuoksu: Kypsän karpaloinen, kirsikkainen, mausteinen, kevyen tamminen

Maku: Keskitäyteläinen ja tanniininen, maku toistaa tuoksun aromit

Makuprofiili: Mehevä & hilloinen

Ruokasuositus: Nauta, lammas, maksa, juustot

Maahantuoja: Red Bev
Maa: Ranska
Tuotantoalue: Bordeaux
Tuottaja: Chateau de Seguin
Alkoholipitoisuus: 14%
Pullokoko: 1.5
Korkki: Luonnonkorkki
Alkohinta: 49.95
Alkon tuotenumero: 945388
Rypäleet: Merlot, Cabernet Sauvignon, Petit Verdot
Valikoima: alkovalikoima, ravintolavalikoima

Tuottajan tiedot

Tuottajan Château de Seguinin viinejä on ollut Alkossa myynnissä jo vuodesta 1986. Viinit tuotetaan Ranskan Bordeaux’ssa, Entre-deux-Mers aluellaa Bordeauxin kaupungin ja Saint-Emiljonin kylän puolessa välissä. Viinitilalla on viljelty viinejä jo niin aikaisin kun 700-luvulla erinomaisen sijainnin ja maaperän ansiosta. Bruno Mottet perheineen omistama Château de Seguinin viinitila on kooltaan yli 250 hehtaaria. Mottet perhe on restauroineet Château de Seguinin kartanorakenukset ja tuonut puitkäperinteiselle tuottajalle uusinta viinintuotto teknikkaa ja teknologiaa kunnioittaen perinteitä.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »