Sulje

Château de Seguin

Keskisyvä rubiininpunainen viini tuoksuu tiiviin marjaisalle. Punaherukkaa, karpaloa, kirsikkaa ja luumua seuraa pehmeä soraisuus. Suussa kuiva, täyteläinen, ryhdikkään hapokas ja kypsän tanniininen kokonaisuus toistaa tuoksun tiukan marjaiset aromit, ja jälkimaku saa veden kielelle. Laadukas, gastronominen viini!

Viinin valmistus: Château de Seguin Bordeaux Supérieur on Cabernet Sauvignonin ja Merlot’n sekoitus – tyypillinen bordeauxblendi, jossa erityyppiset lajikkeet täydentävät toisiaan. Supérieur-merkintä ansaitaan rajoittamalla satoa ja tuottaen näin tiiviimpää ja laadukkaampaa viiniä, jota myös kypsytetään  ”perusbordeaux’ta” pidempään.

Kasvuympäristö: Viinitarhan maaperä on varsinaista mosaiikkia koostuen savisesta kalkkikivestä hyvin erikokoisina partikkeleina aina savesta soraan ja kivenmurikoihin

Maku: Täyteläinen, tanniininen, hapankirsikkainen, kypsän karpaloinen, kevyen kanelinen

Makuprofiili: Mehevä ja hilloinen

Ruokasuositus: Tummat liharuoat

Maahantuoja: Red Bev
Maa: Ranska
Tuotantoalue: Bordeaux
Tuottaja: Chateau de Seguin
Alkoholipitoisuus: 13,5%
Happopitoisuus: 4.7
Pullokoko: 0,75, 1,5
Korkki: Luonnonkorkki
Rypäleet: Cabernet Sauvignon, Merlot

Tuottajan tiedot

Tuottajan Château de Seguinin viinejä on ollut Alkossa myynnissä jo vuodesta 1986. Viinit tuotetaan Ranskan Bordeaux’ssa, Entre-deux-Mers aluellaa Bordeauxin kaupungin ja Saint-Emiljonin kylän puolessa välissä. Viinitilalla on viljelty viinejä jo niin aikaisin kun 700-luvulla erinomaisen sijainnin ja maaperän ansiosta. Bruno Mottet perheineen omistama Château de Seguinin viinitila on kooltaan yli 250 hehtaaria. Mottet perhe on restauroineet Château de Seguinin kartanorakenukset ja tuonut puitkäperinteiselle tuottajalle uusinta viinintuotto teknikkaa ja teknologiaa kunnioittaen perinteitä.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »