Sulje

Chateau d’Haurets

Sauvignon Blanc, Muscadelle ja Semillon –rypäleiden kuoria ei siivilöity mehusta ennen viiniksi käyttämistä. Kuorikontaktissa sekä mehuun että myöhemmin viiniin uuttui runsaasti makua ja suutuntumaa. Viiniä kypsytettiin lämpökontrolloiduissa terästankeissa ennen suodattamistaan ja pullotustaan.

Vaalea sitruunankeltainen viini tuoksuu miedoille yrteille, herukanlehdille, sitruunalle, persikalle ja aavistuksen ananakselle. Suussa kuiva, keskihapokas ja keskitäyteläinen makumaailma täydentyy miedolla voin aromilla. Suutuntuma on öljyinen ja lämmin. Mehukas bordeaux sopii runsaille kaloille, suolaisille piiraille ja kanalle – erityisesti kermakastikkeessa mietojen yrttilisukkeiden kera.

Makuprofiili: Vivahteikas & ryhdikäs

Maahantuoja: Red Bev
Maa: Ranska
Tuotantoalue: Bordeaux
Tuottaja: Ducourt
Alkoholipitoisuus: 13%
Sokeripitoisuus: 2 g/l
Korkki: metallinen kierrekapseli
Alkohinta: 6.99
Alkon tuotenumero: 585744
PalPa: Palpa
Valikoima: alkovalikoima

Tuottajan tiedot

1700-luvulla rakennettu Château d’Haurets sijaitsee Bordeaux’ssa ”kahden meren välissä” eli Entre deux mers’n -alueella. Simon ja Helen ostivat tilan vuonna 1983 paitsi kodikseen myös paikaksi, johon ystäviä ja sukulaisia on mukava kutsua. Ducourt’n perhe viljelee tilan 29,5 hehtaarin viinitarhoja nyt kolmannessa sukupolvessa.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »