Sulje

Conde de Valdemar Gran Reserva 1990

Conde Valdemar Gran Reservat 1985 & 1990 – juhlavuoden kunniaksi saatavilla pieni erä harvinaisia vuosikertoja riojalaisinta riojaa!

Bodegas Valdemar alkoi myydä viinejä omalla nimellään vuonna 1985 – ja tänä vuonna saamme juhlan kunniaksi maistaa myös Suomessa heidän ensimmäisiä vuosikertojaan!

 

Viinin valmistus: Conde Valdemar -viinit edustavat Bodegas Valdemar -nimisen perheen viinien traditionaalisinta ja ajatonta linjaa. Riojaa riojalaisimmillaan. Gran Reservat ovat kypsyneet ranskalaisissa ja amerikkalaisissa tammitynnyreissä 36kk ajan – ja sen jälkeen pulloissaan tähän päivään saakka. Maista, miten harvinaiset vuosikerrat ovat kehittyneet vuosien saatossa!

Makuprofiili: Vivahteikas & Kehittynyt

Maahantuoja: Red Bev
Maa: Espanja
Tuotantoalue: DOC Rioja
Tuottaja: Bodegas Valdemar
Alkoholipitoisuus: 13%
Sokeripitoisuus: 2.0g/l
Pullokoko: 0,75
Korkki: Luonnonkorkki
Alkohinta: 99.98
Alkon tuotenumero: 431297
Valikoima: alkovalikoima

Tuottajan tiedot

Valdemarin perheen viinillinen tarina täyttää kuluvana vuonna 130 vuotta. Ajanjaksoon mahtuu monta sukupolvea ja monta viinitarhaa, kasvua, kokeiluita, innovaatiota ja toisaalta vanhoihin hyviin traditioihin luottamista.

Bodegas Valdemar alkoi myydä viinejä omalla nimellään vuonna 1985 – ja tänä vuonna saamme juhlan kunniaksi maistaa myös Suomessa heidän ensimmäisiä vuosikertojaan!

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »