Sulje

Coral Reef Shiraz Cabernet

Shiraz’n tummanpuhuvat aromit ja värikylläisyys yhdistettynä Cabernet Sauvignonin ryhdikkääseen rakenteeseen ovat tyypillinen australialaisten suosima sekoitus. Viini on tarkoitettu nuorena nautittavaksi, ja kypsät rypäleet takaavat pehmeän suutuntuman.

Keskisyvän rubiininpunaisen viinin tuoksussa Syrah on hyvin tunnistettavissa tummanpuhuvilla aromeillaan. Karhunvatukkaa, boysenmarjaa, luumua ja mustaherukkaa seuraa aavistus mustetta. Suussa kuiva, maltillisen hapokas ja keskitäyteläinen kokonaisuus toistaa tuoksun aromit. Matala tanniinisuus tuntuu viiveellä, ja siksi viini sopiikin myös maustetuille ruoille, erityisesti makkaroille, possulle ja muille grilliherkuille.

Kasvuympäristö: Shiraz ja Cabernet Sauvignon -rypälelajikkeet vaativat lämmintä ilmastoa sekä runsaasti aurinkoa, eikä kummastakaan ole pulaa Etelä-Australian Murray ja Darling -jokien risteyksessä.

Väri: Rubiininpunainen

Tuoksu: Karhunvatukkainen, boysenmarjaa, luumua ja mustaherukkaa seuraa aavistus mustetta

Maku: Keskitäyteläinen toistaen tuoksun aromit

Makuprofiili: Mehevä & hilloinen

Maahantuoja: Red Bev
Maa: Australia
Tuottaja: GCF
Alkoholipitoisuus: 13.5%
Sokeripitoisuus: 2.0g/l
Happopitoisuus: 5.5g/l
Pullokoko: 0,75
Korkki: Kierrekorkki
Alkohinta: 9.99
Alkon tuotenumero: 913177
Valikoima: alkovalikoima, ravintolavalikoima

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »