Sulje

Dal Cero Selverello

Tiilenpunainen Dal Cero Selverello punaviini on selvästi kehittynyt ja täyteläinen. Tuoksu on hienostuneen moniulotteinen ja maussa voi aistia mustaherukkaa, luumua ja karhunvatukkaa. Tämä runsas ja aromikas punaviini ovat hyvä valinta, kun katat pöytään lihaisia ruokia.

Viinin valmistus: Kypsät rypäleet poimitaan käsin ja puristetaan hellävaraisesti minimoiden hapenläsnäoloa. Fermentointi ja kypsyttäminen tapahtuu isoissa tammitynnyreissä.

Väri: Tiilenpunainen

Tuoksu: Mausteinen, kirsikkainen

Maku: Täyteläinen, keskitanniininen, mausteinen,pippurinen, kirsikkainen

Makuprofiili: Mehevä & hilloinen

Ruokasuositus: Nauta, riista, juustot, lammas

Maahantuoja: Red Bev
Maa: Italia
Tuotantoalue: Toscana
Tuottaja: Dal Cero
Alkoholipitoisuus: 13.5%
Sokeripitoisuus: 5.6
Happopitoisuus: 6.4
Pullokoko: 0.75
Korkki: Luonnonkorkki
Alkohinta: 17.95
Alkon tuotenumero: 923937
Rypäleet: Syrah
Valikoima: ravintolavalikoima

Tuottajan tiedot

Yli kolmen sukupolven ajan Dal Ceron perhe on valmistanut hienoja Italialaisia viinejä. Nykyään Dal Ceron perheellä on kolme viinitilaa kaksi Pohjois-Italiassa Soavessa ja Veneton alueella sekä viinitila Toscanan Cortona alueella. Todellinen perheyritys jossa jokaisella perheenjäsenellä on oma vastuualueensa.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »