Sulje

Fernand Engel Crémant d´Alsace Tradition Brut

Luomu kuohuviini Ranskasta. Varsin hillittyarominen tuoksu muistuttaa vienosti kypsästä punaisesta omenasta ja makeista mausteista. Maku on kuiva ja tuoksuun nähden yllättävän runsas. Suutuntumasta voi erottaa myös persikkaa, kypsää sitruksisuutta ja hentoa paahteisuutta. Eloisat kuplat ja niiden korostama hapokkuus tuovat makuun ryhtiä. Kokonaisuus jättää tasaisen, kevyesti suuta supistavan jälkivaikutelman.

Tuoksu: Vienosti kypsän punaisen omenan aromeja ja makeaa mausteisuutta

Maku: Kuiva ja runsas

Makuprofiili: Kuohuviinit ja Samppanjat

Ruokasuositus: Monikäyttöinen ruokakuohuviini paistettujen tai grillattujen kalaruokien seuraan

Maahantuoja: Red Bev
Maa: Ranska
Tuotantoalue: Alsace
Tuottaja: Fernand Engel
Pullokoko: 0.375
Korkki: Luonnonkorkki
Alkohinta: 10.19
Alkon tuotenumero: 586654
Rypäleet: Chardonnay, Pinot Blanc, Pinot Noir
PalPa: Palpa
Valikoima: alkovalikoima, ravintolavalikoima

Tuottajan tiedot

Fernand Engelin perhetila sijaitsee Alsacen sydämessä Rorschwihrin kylässä. Vuonna 2001 luomutuotantoon siirtynyt tila panostaa korkeaan laatuun ja omaan rypäletuotantoon. Domaine Fernand Engel omistaa yhteensä 63 hehtaaria viljelymaata seitsemän kylän alueella (Bergheim, Rorschwihr, Rodern, Saint Hippolyte, Orschwiller, Kintzheim, Châtenois). Viljelymaan laajuuden ansiosta eri rypälelajikkeille parhaiten sopivia maaperiä ja terroireja on useita. Domaine Fernand Engel panostaa jatkuvaan tuotekehitykseen tuottaakseen Alsacen parhaimpia viinejä.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »