Sulje

Engel Riesling Silberberg

Kuiva ja hapokas valkoviini. Aromimaailmassa on runsaasti mineraalisuutta ja raikasta hedelmäisyyttä. Toimivat runsaan hapokkuutensa ansiosta ruokapöydässä, johon on katettu äyriäisiä, kalaa, täyteläisiä kasvisruokia tai vaaleaa lihaa.

Tuoksu: Greippinen, mineraalinen, sitruksinen

Maku: Kuiva ja hapokas, toistaen tuoksun aromit

Makuprofiili: Vivahteikas & ryhdikäs

Ruokasuositus: Kala ja äyriäiset, itämainen ruoka

Maahantuoja: Red Bev
Maa: Ranska
Tuotantoalue: Alsace
Tuottaja: Fernand Engel
Alkoholipitoisuus: 13.5%
Pullokoko: 0.75
Korkki: Luonnonkorkki
Rypäleet: Riesling
Valikoima: ravintolavalikoima

Tuottajan tiedot

Fernand Engelin perhetila sijaitsee Alsacen sydämessä Rorschwihrin kylässä. Vuonna 2001 luomutuotantoon siirtynyt tila panostaa korkeaan laatuun ja omaan rypäletuotantoon. Domaine Fernand Engel omistaa yhteensä 63 hehtaaria viljelymaata seitsemän kylän alueella (Bergheim, Rorschwihr, Rodern, Saint Hippolyte, Orschwiller, Kintzheim, Châtenois). Viljelymaan laajuuden ansiosta eri rypälelajikkeille parhaiten sopivia maaperiä ja terroireja on useita. Domaine Fernand Engel panostaa jatkuvaan tuotekehitykseen tuottaakseen Alsacen parhaimpia viinejä.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »