Sulje

Fiesta del Sol Semi-Seco

Espanjalainen pirskahteleva valkoviini. Hento tuoksu on makean omenainen ja tuoksussa on mahdollista aistia kosiskelevaa päärynän aromia. Puolikuiva maku on erittäin helposti lähestyttävä. Yksinkertainen ja tasainen valkoviini.

 

Tuoksu: Omenainen, hunajameloninen, persikkainen,

Maku: Puolimakea ja keskihapokas, pirskahteleva

Makuprofiili: Lempeä & makeahko

Ruokasuositus: Jälkiruoat, marjat ja hedelmät

Käyttövinkki: Seurusteluun hyvin viilennettynä sekä ruoan kaveriksi

Maahantuoja: Red Bev
Maa: Espanja
Tuottaja: Peter Herres
Alkoholipitoisuus: 8%
Pullokoko: 0.75
Korkki: Muovisuljin
Alkohinta: 6.98
Alkon tuotenumero: 8974
Rypäleet: macabeo, Parellada, Xarel.lo
PalPa: Palpa
Valikoima: alkovalikoima

Tuottajan tiedot

Peter Herres on vuonna 1954 Peter ja Hans Herresin perustettu “sekt” kuohuviini tuotantolaitos Moselin laaksossa Saksan ja Ranskan rajalla. Alusta alkaen Herres on ollut tunnettu innovatiivisesta ajattelustaan ja tulevaisuuden näkymästään. Tuotantolaitos kehittyi vuosien mittaan pelkästään kuohuviinin valmistajasta myös innovatiivisien juomien valmistajaksi. Tänä päivänä Herres Group on yksi johtavista tuottajista klassisissa kuohuviineissä kuten myös juomasekoituksissa. Tuoteperheeseen kuuluu Saksalaisia, Espanjalaisia ja Italialaisia kuohuviinejä, juomasekoituksia, alkoholittomia juomia ym.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »