Sulje

Franck Millet Sancerre

Vaalean sitruunankeltaisen viinin tuoksu on sancerrelle tyypillinen: runsas, mutta hienostuneen yrttinen. Viinistä voi aistia herukanlehteä, nokkosta, karviaista ja vastaleikattua ruohoa. Suussa kuiva ja runsaan hapokas, tiivis makumaailma täydentyy vielä limellä ja vihreällä omenalla. Jälkimaku on pitkä ja runsaan mineraalinen. Viini sopii erinomaisesti ravuille sekä monille muille ruoille, jotka kaipaavat runsasta hapokkuutta. Upea, tyylikäs kokonaisuus. Viini toimii klassisena parina vuohenjuustolle ja simpukoille.

Väri: Tammisen vaalea

Tuoksu: Aromikas ja raikas tuoksu

Maku: Klassinen Sancerre. Mustaherukan lehtiä, karviaista, vastaleikattua ruohoa ja sitrusmaisuutta

Makuprofiili: Vivahteikas & ryhdikäs

Ruokasuositus: Äyriäiset, savustettu kala, aperitiivi, kasvisruoka

Maahantuoja: Red Bev
Maa: Ranska
Tuotantoalue: Loire
Tuottaja: Domaine Franck Millet
Alkoholipitoisuus: 12.5%
Pullokoko: 0.75
Korkki: Kierrekorkki
Alkohinta: 19.95
Alkon tuotenumero: 565157
Rypäleet: Sauvignon Blanc
PalPa: Palpa
Valikoima: alkovalikoima

Tuottajan tiedot

Franck Millet on kolmannen sukupolven perheomistuksessa oleva viinitila. Domaine Franck Millet viinitila koostuu 22 hehtaarista viinitarhoja. Tila sijaitsee Buén kylässä Sancerren viinialueella Loirejoen laaksossa. Domaine Franck Millet tuotantoon kuuluu Valkoviinit Sauvignon Blanc rypäleestä, Punaviini Pinot Noir rypäleestä ja Rosé viini.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »