Sulje

Generacion 76 Organic Tempranillo

Generation 76 Organic Tempranillo on vegaaneille sopiva luomupunaviini Espanjasta. Genaration 76 viittaa nyt vastuussa olevan perheen sukupolveen, joka mielellään ”rikkoo rajoja”. Viini tuoksuu runsaan kirsikkaiselle, boysenmarjoille, mustikoille, makealle lakritsalle ja pehmentävästä malolaktisesta käymisestä kertovalle jugurtille. Erinomainen ruokaviini.

Viinin valmistus: Rypälemehua on kylmämaseroitu ennen luonnollista alkoholikäymistä, jonka jälkeen viiniä on kypsytetty kahden kuukauden ajan uusissa ranskalaisissa tammitynnyreissä. Viini sopii myös vegaaneille.

Kasvuympäristö: Tempranillo-rypäleet on kerätty Bajo Aragonin alueen kalkkikivisiltä ja savisilta luomutarhoilta n. 560 metrin korkeudessa.

Väri: Tumman kirsikanpunainen

Tuoksu: Tuoksuu runsaan kirsikkaiselle, luumuiselle, mustikoille, makealle lakritsalle ja pehmentävästä malolaktisesta käymisestä kertovalle jugurtille.

Maku: Suussa kuiva, ryhdikkään hapokas ja keskitäyteläinen viini jatkaa runsaalla hedelmäisyydellään, jota seuraa miellyttävä, pehmeän tanniininen jälkimaku.

Makuprofiili: Mehevä & hilloinen

Ruokasuositus: Tapas ja antipasti, nauta, pata

Maahantuoja: Red Bev
Maa: Espanja
Tuotantoalue: Aragon
Tuottaja: Bodegas Tempore
Alkoholipitoisuus: 13.5%
Happopitoisuus: 5.3
Pullokoko: 0.75
Korkki: Luonnonkorkki
Alkohinta: 13.3
Alkon tuotenumero: 407817
Rypäleet: Tempranillo
PalPa: Palpa
Valikoima: alkovalikoima, ravintolavalikoima

Tuottajan tiedot

Bodegas Tempore syntyi monia sukupolvia viiniä viljelleen perheen intohimosta ja rakkaudesta maaperäänsä. Edellä aikaansa he päättivät astua kohti tuntematonta ja alkaa tuottaa omia viinejä luonnonmukaisin menetelmin. Generation 76 viittaa perheen nyt vastuussa olevaan sukupolveen, joka mielellään ”rikkoo rajoja”. Heidän viininsä houkuttelee unohtamaan kaiken opitun ja kuuntelemaan, tuntemaan ja maistamaan.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »