Sulje

GH Martel Prestige Brut

GH Martel Prestige Brut

Vuoden 2017 samppanjatuottajan laatusamppanja puolikkaassa pullossa. GH Martel Prestige Brut on kypsän hedelmäinen, hennon paahteinen ja kermainen. Samppanjassa on tyylikkäät kuplat, jotka kantavat kokonaisuutta pitkään, hieman suuta supistavaan jälkivaikutelmaan.

Väri: Kullankeltainen

Tuoksu: Tuoksuu kypsän hedelmäiselle ja runsaan paahtoleipäiselle. Omenan ja sitruunan seasta löytyy keltaista luumua, tuoreita herneitä ja banaania.

Maku: Hedelmäisyyttä seuraavat pullokypsytyksen aromit: paahtoleipää, voita, keksiä ja pähkinää. Suussa kuivaa ja hapokasta kokonaisuutta pyöristää runsas hedelmäisyys, ja runsaan moussen omaava viini toistaa maussa tuoksun aromit jättäen jälkeensä mineraalien ja hedelmien kirjon. Vakaata laatua hyvässä hinta-laatusuhteessa!

Makuprofiili: Kuohuviinit ja Samppanjat

Ruokasuositus: Äyriäiset, kala, simpukat, bliniit

Käyttövinkki: Maljankohotus tai ruoan kaveriksi

Maahantuoja: Red Bev
Maa: Ranska
Tuotantoalue: Champagne
Tuottaja: GH Martel
Alkoholipitoisuus: 12%
Pullokoko: 0.375
Korkki: Luonnonkorkki
Alkohinta: 15.2
Alkon tuotenumero: 916754
Rypäleet: Pinot Noir, Chardonnay, Meunier
Valikoima: alkovalikoima, ravintolavalikoima

Tuottajan tiedot

G.H. Martel on Vuonna 1869 Avenay Val d’Or kylässä Epernayn lähellä perustettu Samppanja talo. G.H. Martel & C° groupilla on yli 200 hehtaaria omia viljelyjä ja ostaa rypäleitä viljelijöiltä yli 800 hehtaarin alueelta. Yrityksellä on kolme perinteistä rypäleiden puristamoa ja 20 000 m2 kellareita. G.H. Martel & C° samppanjan persoonallinen maku ja hienostuneisuus perustuu Rapeneau perheen taitoon joka on siirtynyt isältä pojalle neljän sukupolven ajan.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »