Sulje

GH Martel Prestige Brut

GH Martel Prestige Brut

Vuonna 2017 kellarimestari Christophe Rapeneau voitti vuoden maailman parhaan kuohuviinien tekijän tittelin!

Väri: Keskisyvä oljenkeltainen

Tuoksu: Tuoksuu kypsän hedelmäiselle ja runsaan paahtoleipäiselle. Omenan ja sitruunan seasta löytyy keltaista luumua, tuoreita herneitä ja banaania

Maku: Hedelmäisyyttä seuraavat pullokypsytyksen aromit: paahtoleipää, voita, keksiä ja pähkinää. Suussa kuivaa ja hapokasta kokonaisuutta pyöristää runsas hedelmäisyys, ja runsaan moussen omaava viini toistaa maussa tuoksun aromit jättäen jälkeensä mineraalien ja hedelmien kirjon. Vakaata laatua hyvässä hinta-laatusuhteessa!

Makuprofiili: Kuohuviinit ja Samppanjat

Ruokasuositus: Äyriäiset, kala, simpukat ja blinit

Käyttövinkki: Maljankohotus tai ruoan kaveriksi

Maahantuoja: Red Bev
Maa: Ranska
Tuotantoalue: Champagne
Tuottaja: GH Martel
Alkoholipitoisuus: 12%
Pullokoko: 0.75
Korkki: Luonnonkorkki
Alkohinta: 32.89
Alkon tuotenumero: 903267
Rypäleet: Pinot Noir, Chardonnay, Meunier
Valikoima: alkovalikoima, ravintolavalikoima

Tuottajan tiedot

G.H. Martel on Vuonna 1869 Avenay Val d’Or kylässä Epernayn lähellä perustettu Samppanja talo. G.H. Martel & C° groupilla on yli 200 hehtaaria omia viljelyjä ja ostaa rypäleitä viljelijöiltä yli 800 hehtaarin alueelta. Yrityksellä on kolme perinteistä rypäleiden puristamoa ja 20 000 m2 kellareita. G.H. Martel & C° samppanjan persoonallinen maku ja hienostuneisuus perustuu Rapeneau perheen taitoon joka on siirtynyt isältä pojalle neljän sukupolven ajan.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »