Sulje

Gracioso Sprizz

Keväinen uutuus on kuin varaslähtö kesään! Matala-alkoholinen pirskahteleva juoma sopii niin aperitiiviksi, piknikille kuin juhliinkin. Sprizz on valmistettu saksalaisen tuottajan täsmällisyydellä ja maistuu lomalta, terassilta ja auringolta…

Maku: Klementiininen, raikas

Makuprofiili: Kuohuviinit ja Samppanjat

Ruokasuositus: Aperitiivi, seurustelujuoma, antipasti

Maahantuoja: Red Bev
Maa: Saksa
Tuottaja: Peter Herres
Alkoholipitoisuus: 6,9%
Sokeripitoisuus: 85.0 g/l
Happopitoisuus: 3.6 g/l
Pullokoko: 0,75
Korkki: Kierrekorkki
Alkohinta: 7.04
Alkon tuotenumero: 638357
Rypäleet: Airen
PalPa: Palpa
Valikoima: alkovalikoima

Tuottajan tiedot

Peter Herres on vuonna 1954 Peter ja Hans Herresin perustettu “sekt” kuohuviini tuotantolaitos Moselin laaksossa Saksan ja Ranskan rajalla. Alusta alkaen Herres on ollut tunnettu innovatiivisesta ajattelustaan ja tulevaisuuden näkymästään. Tuotantolaitos kehittyi vuosien mittaan pelkästään kuohuviinin valmistajasta myös innovatiivisien juomien valmistajaksi. Tänä päivänä Herres Group on yksi johtavista tuottajista klassisissa kuohuviineissä kuten myös juomasekoituksissa. Tuoteperheeseen kuuluu Saksalaisia, Espanjalaisia ja Italialaisia kuohuviinejä, juomasekoituksia, alkoholittomia juomia ym.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »