Sulje

Herres Riesling Extra Trocken

Herres Riesling Extra Trocken

Kuohuviini voitti pronssia sarjassa alle 13 euron kuohuviinit! Kuiva, keskihapokas ja kypsän hedelmäinen maku noudattelee tuoksun aromimaailmaa. Kokonaisuutena miellyttävä, tasapainoinen ja pitkä. Sopii niin seurusteluun kuin ruoan kanssa.

 

Väri: Sitruunankeltainen

Tuoksu: Sitrushedelmäinen ja yrttinen

Maku: Kuiva, keskihapokas ja kypsän hedelmäinen maku noudattelee tuoksun aromimaailmaa

Makuprofiili: Kuiva, keskihapokas, hedelmäinen, sitruksinen

Ruokasuositus: Keveät kasvis- ja kalaruoat

Käyttövinkki: Erinomainen vaihtoehto seurusteluun

Maahantuoja: Red Bev
Maa: Saksa
Tuottaja: Peter Herres
Pullokoko: 0.75
Korkki: Muovisuljin
Alkohinta: 11.95
Alkon tuotenumero: 949807
Rypäleet: Riesling
Valikoima: alkovalikoima, ravintolavalikoima

Tuottajan tiedot

Peter Herres on vuonna 1954 Peter ja Hans Herresin perustettu “sekt” kuohuviini tuotantolaitos Moselin laaksossa Saksan ja Ranskan rajalla. Alusta alkaen Herres on ollut tunnettu innovatiivisesta ajattelustaan ja tulevaisuuden näkymästään. Tuotantolaitos kehittyi vuosien mittaan pelkästään kuohuviinin valmistajasta myös innovatiivisien juomien valmistajaksi. Tänä päivänä Herres Group on yksi johtavista tuottajista klassisissa kuohuviineissä kuten myös juomasekoituksissa. Tuoteperheeseen kuuluu Saksalaisia, Espanjalaisia ja Italialaisia kuohuviinejä, juomasekoituksia, alkoholittomia juomia ym.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »