Sulje

Lepa Vida Sauvignon Blanc

Nuorekas Lepa Vida Sauvignon Blanc on tuntuvan aromaattinen ja  kuiva maku on hersyvän hedelmäinen. Viini on terhakkaan aromaattinen ja seuraa tarkasti tuoksun vivahteita. Maussa on lisäksi kukkaisuutta, limeä ja valkopippuria. Terhakkuutta makuun tuo pirteä hapokkuus, joka kantaa kokonaisuutta reilusti veden kielelle nostattavaan, hennon mineraaliseen jälkivaikutelmaan. Viini maistuu erinomaisesti graavatun punalihaisen kalan seurassa.

Väri: Vaalean keltainen

Tuoksu: Karviaismainen, sitruksinen, herukanlehtinen

Maku: Kuiva, hapokas, kypsän sitruksinen, kevyen viherpäärynäinen, herukanlehtinen, mausteinen

Makuprofiili: Vivahteikas & ryhdikäs

Ruokasuositus: Kala, kasvisruoka, kana

Maahantuoja: Red Bev
Maa: Slovenia
Tuottaja: Lepa Vida
Alkoholipitoisuus: 13%
Pullokoko: 0.75
Korkki: Luonnonkorkki
Alkohinta: 12.40
Alkon tuotenumero: 577827
Rypäleet: Sauvignon Blanc
PalPa: Palpa
Valikoima: alkovalikoima, ravintolavalikoima

Tuottajan tiedot

Lepa Vida, Slovenian Lepava laaksosta on kolmen sukupolven pyörittämä viinitalo. Alpien ja Välimeren ilmaston välimaassa sijaitseva Lepa Vida saa molemmista ilmaistoista hyötyä viiniensä valmistuksessa. 8 hetaarin viiniviljelmät ovat jaettu kuuteen viinitilaan tuottaen kokanaisuudessa n. 30.000 pulloa viiniä vuodessa.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »