Sulje

Neleman Organic Bobal

Valencian alkuperäislajike Bobal kasvaa perinteiseen tapaan harvakseen pensaan muodossa. Viiniin on käsin valikoitu parhaiden vanhojen köynnösten rypäletertut, jotka rankojen poiston ja murskauksen jälkeen on jätetty käymään omilla hiivoillaan avoimissa 700 litran astioissa. Malolaktisen käymisen jälkeen viinin on annettu kypsyä sekä uusissa ranskalaisissa tammitynnyreissä että vanhoissa 1000 litran ranskalaisesta tammesta valmistetuissa tankeissa.

Syvän rubiininvärisen viinin uljas tuoksu on tiiviin marjainen. Siitä voi aistia karhunmarjaa, karpaloa, kirsikkaa, hiiltynyttä puuta, tuhkaa, vaniljajugurttia, kuivattua mustikkaa ja herukan kuorta. Suussa täyteläistä ja tiivistä marjaisuutta kannattelevat ryhdikkäät hapot sekä tuntuvat mutta kypsän pehmeät tanniinit. Pitkässä ja miellyttävästi ikeniä kuivattavassa maussa toistuvat tuoksun aromit, yksi kerrallaan.

Viini on gastronomin unelma: rakenteeltaan ja maultaan se soveltuu juhla-aterialle, jossa tarjoillaan parhaita voimakkaan makuisia lihoja, muhkeita patoja tai pihvejä, tomaattista ratatouillea tai papupataa, kovia juustoja ja rasvaisia laatumakkaroita.

Viini on paitsi luomu- myös vegaanisertifioitu. Se on tuotettu neutraalilla hiilijalanjäljellä ja minimaalisella puuttumisella tekeytymisessään mehusta viiniksi.

Makuprofiili: Mehevä & hilloinen

Maahantuoja: Red Bev
Maa: Espanja
Tuottaja: BODEGAS NELEMAN
Alkoholipitoisuus: 14.5%
Sokeripitoisuus: 2 g/l
Happopitoisuus: 5.8 g/l
Pullokoko: 0,75
Korkki: muu suljenta
Alkohinta: 17.99
Alkon tuotenumero: 422357
Rypäleet: Bobal
Valikoima: alkovalikoima, ravintolavalikoima

Tuottajan tiedot

Nuori mies nimeltä Derrick Neleman opiskeli enologiksi ja muutti Espanjaan – omien sanojensa mukaan tehdäkseen maailmasta paremman paikan. Hänen viininsä on viljelty ja valmistettu yhteistyössä luontoäidin kanssa. Ne ovat luomua, vegaaneja ja energiatehokkuudestaan sertifikoituja.  Kaikki osatekijät pakkauksesta tarhatyöskentelyyn on tarkoin harkittua – kuten viinien makukin.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »