Sulje

Neleman Organic Macabeo

20-vuotiaista Macabeo-köynnöksistä käsinpoimitut tertut on murskauksen ja hellän puristuksen jälkeen käytetty puoliksi ranskalaisissa tammitynnyreissä, joissa viinin on annettu myös kypsyä 4 kuukauden ajan. Toinen puoli lopullisesta blendistä on käytetty lämpökontrolloiduissa terästankeissa raikkaan hedelmäisten aromien vaalimiseksi. Viini on paitsi hiilijalanjäljetön myös luomu – ja vegaanisertifioitu.

Keskisyvän oljenkeltaisen viini tuoksu on runsas ja lajikkeelle tyypillisen kukkea. Kuikkaheinikon lisäksi siitä voi aistia myös keltaisia luumuja, vihreitä viinirypäleitä, kamomillaa ja aavistuksen verran tammea. Suussa kuiva, keskihapokas ja rakenteeltaan kepeä viini on maultaan suorastaan pureksittavan hedelmäinen ja pitkä. Viinin parissa viihtyy ilman ruokaakin, mutta se kantaa kauniisti herkät merenelävät kuten sashimit, kampasimukat tai vaalean järvikalan keväisten vihannesten ja vaikkapa uusien perunoiden kera.

Makuprofiili: Vivahteikas & ryhdikäs

Maahantuoja: Red Bev
Maa: Espanja
Tuottaja: BODEGAS NELEMAN
Alkoholipitoisuus: 12%
Sokeripitoisuus: 1.0 g/l
Happopitoisuus: 6,7 g/l
Pullokoko: 0,75
Korkki: Luonnonkorkki
Alkohinta: 16.98
Alkon tuotenumero: 512767
Rypäleet: Macabeo
Valikoima: alkovalikoima, ravintolavalikoima

Tuottajan tiedot

Nuori mies nimeltä Derrick Neleman opiskeli enologiksi ja muutti Espanjaan – omien sanojensa mukaan tehdäkseen maailmasta paremman paikan. Hänen viininsä on viljelty ja valmistettu yhteistyössä luontoäidin kanssa. Ne ovat luomua, vegaaneja ja energiatehokkuudestaan sertifikoituja.  Kaikki osatekijät pakkauksesta tarhatyöskentelyyn on tarkoin harkittua – kuten viinien makukin.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »