Sulje

Romeo Bellini

Bellini on yksi maailman kuuluisimpia cocktaileja, kevyesti kupliva kesäjuoma, joka tuli tunnetuksi venetsialaisessa Harry’s Barissa. Sen kehitti omistaja ja pääbaarimestari Giuseppe Cipriani vuonna 1948. Kerrotaan, että juoman väri toi Ciprianille mieleen italialaisen taidemaalarin Giovanni Bellinin maalauksessa esiintyvän pyhimyksen vaatekappaleen, joten hän nimesi drinkin taiteilijan mukaan.

Bellini valmistetaan alkuperäisen reseptin mukaan soseutetusta valkopersikasta ja kuohuviinistä. Väriä on syvennetty teelusikallisella tuoretta vadelmapyrettä, jonka vuosi juoma on väriltään hieman samea.

Väri: Samea, persikanvärinen

Tuoksu: Raikkaan persikkainen

Maku: Raikas ja pirskahteleva, persikkainen, häivähdys appelsiinia

Makuprofiili: Kuohuviinit ja Samppanjat

Ruokasuositus: Brunssi, kasvisruoka, seurustelu

Käyttövinkki: Tarjoile samppanjalasissa!

Maahantuoja: Red Bev
Maa: Saksa
Tuottaja: Peter Herres
Pullokoko: 0.75
Korkki: Kierrekorkki
Alkohinta: 7.79
Alkon tuotenumero: 937097
PalPa: Palpa
Valikoima: alkovalikoima, ravintolavalikoima

Tuottajan tiedot

Peter Herres on vuonna 1954 Peter ja Hans Herresin perustettu “sekt” kuohuviini tuotantolaitos Moselin laaksossa Saksan ja Ranskan rajalla. Alusta alkaen Herres on ollut tunnettu innovatiivisesta ajattelustaan ja tulevaisuuden näkymästään. Tuotantolaitos kehittyi vuosien mittaan pelkästään kuohuviinin valmistajasta myös innovatiivisien juomien valmistajaksi. Tänä päivänä Herres Group on yksi johtavista tuottajista klassisissa kuohuviineissä kuten myös juomasekoituksissa. Tuoteperheeseen kuuluu Saksalaisia, Espanjalaisia ja Italialaisia kuohuviinejä, juomasekoituksia, alkoholittomia juomia ym.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »