Sulje

Ron de Jeremy Reserva

Tasapainoinen ja pehmeä kultamitalirommi Ron de Jeremy Reserva (40%) on blendi, jossa on Barbadoksen, Trinidadin, Jamaikan ja Guyanan premium –rommeja.  Rommit on tislattu pannu- ja kolonnitislauksella ja iästetty 8 vuoteen asti amerikkalaisissa valkotammitynnyreissä, joita on aiemmin käytetty bourbonin valmistuksessa. Ei lisättyä sokeria.

Väri: kullankeltainen kuparin vivahteella

Tuoksu: Häivähdys hiiltynyttä tammitynnyriä, paahdettuja pähkinöitä ja tuoretta sokeriruokoa

Maku: Lunastaa tuoksussa antamansa lupaukset, tammisuus kietoutuu harmonisessa tasapainossa tumman sokerin ja toffeen syleilyyn. Lopussa täydellisen pitkä ja pehmeä.

Makuprofiili: hedelmäinen, kevyen pähkinäinen, tamminen

Maahantuoja: Red Bev
Maa: Hollanti
Tuottaja: One Eyed Spirits
Alkoholipitoisuus: 40%
Pullokoko: 0.2, 0.7
Korkki: Kierrekorkki
Alkohinta: 37.89
Alkon tuotenumero: 933257
PalPa: Palpa
Valikoima: alkovalikoima, ravintolavalikoima

Tuottajan tiedot

Kahden mainosalan kaverin Olli Hietalahtisen ja Jouko Launeen perustama yritys. One Eyed Spiritsin  missiona on luoda populäärikulttuurin ilmiöistä globaaleja alkoholibrändejä. Ron de Jeremy Rum ja Tom of Finland Organic Vodka ovatkin myynnissä jo yli 30 maassa. Brändit ovat huomiota herättäviä ja hauskoja, mutta mikä tärkeintä juomat ovat maultaan loistavia, mistä todisteena on läjäpäin palkintoja maailman arvostetuimmista kilpailuista. Cheers!

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »