Sulje

Ron de Jeremy Spiced

Tumma ja mausteinen Ron de Jeremy Spiced on luotu parhaista Trinidad Distillersin rommeista, joihin on tarkoin varjellun reseptin mukaan yhdistetty eksoottisia luonnon mausteita. Rommin rikas maku on tulvillaan vaniljaa, muskottipähkinää, kanelia, korianteria ja kardemummaa. Ron de Jeremy –rommeille tunnusomaisesti maku on pitkä ja pehmeä. Ron de Jeremy Spiced on elementissään cocktaileissa ja ginger beerin tai kolan kanssa. Toimii hyvin myös shottina.

Väri: Väri taittuu miellyttävästi punertavaan kanelin kuoreen

Tuoksu: Vaniljaa, kanelia ja muskottipähkinää

Maku: Alussa vaniljainen ja karamellinen, kunnes muut mausteet tuovat oman säväyksensä. Loppumaku on pitkä ja pehmeä.

Makuprofiili: Hedelmäinen, mausteinen

Käyttövinkki: Miellyttävän mausteisuuden ansiosta Ron de Jeremy Spiced toimii hyvin klassisissa cocktaileissa

Maahantuoja: Red Bev
Maa: Hollanti
Tuottaja: One Eyed Spirits
Alkoholipitoisuus: 38%
Pullokoko: 0.7
Korkki: Kierrekorkki
Alkohinta: 31.9
Alkon tuotenumero: 916737
Valikoima: alkovalikoima, ravintolavalikoima

Tuottajan tiedot

Kahden mainosalan kaverin Olli Hietalahtisen ja Jouko Launeen perustama yritys. One Eyed Spiritsin  missiona on luoda populäärikulttuurin ilmiöistä globaaleja alkoholibrändejä. Ron de Jeremy Rum ja Tom of Finland Organic Vodka ovatkin myynnissä jo yli 30 maassa. Brändit ovat huomiota herättäviä ja hauskoja, mutta mikä tärkeintä juomat ovat maultaan loistavia, mistä todisteena on läjäpäin palkintoja maailman arvostetuimmista kilpailuista. Cheers!

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »