Sulje

Schloss Trier Sekt Rosé Trocken

Saksan suosituin kuohuviinituottaja on valmistanut saapuvan kevään kunniaksi rose sektin eli saksalaisen laatukuohuviinin, joka pienessä pullokoossa on kätevä napata laukkuun mukaan ­– sitä paitsi se avautuu ja sulkeutuu uudelleen kierrekorkilla! Näppärää saksalaista laatua!

Väri: Vaalean lohenpunainen kuohuviini

Tuoksu: Tuoksuu viekoittelevan marjaisalle: makean mansikan ja vadelman lisäksi siitä voi aistia viinikumia, marjapiirakkaa ja aavistuksen tuoretta minttua.

Maku: Suussa puolikuivaa makeaa marjaisuutta raikastavat runsas hapokkuus ja eloisat kuplat, ja kokonaisuus on samalla sekä pirteä että lempeä ja helposti lähestyttävä.

Makuprofiili: Kuohuviinit ja Samppanjat

Käyttövinkki: Suloinen kierrekorkilla avattava pikkupullo mahtuukin mainiosti mukaan esimerkiksi piknikille ja maistuu yhdessä keveiden pikkupurtavien kanssa!

Maahantuoja: Red Bev
Maa: Saksa
Tuottaja: Peter Herres
Alkoholipitoisuus: 11%
Sokeripitoisuus: 25
Happopitoisuus: 5.5 g/l
Pullokoko: 0,2
Korkki: metallinen kierrekapseli
Alkohinta: 3.15
Alkon tuotenumero: 535343
PalPa: Palpa
Valikoima: alkovalikoima, ravintolavalikoima

Tuottajan tiedot

Peter Herres on vuonna 1954 Peter ja Hans Herresin perustettu “sekt” kuohuviini tuotantolaitos Moselin laaksossa Saksan ja Ranskan rajalla. Alusta alkaen Herres on ollut tunnettu innovatiivisesta ajattelustaan ja tulevaisuuden näkymästään. Tuotantolaitos kehittyi vuosien mittaan pelkästään kuohuviinin valmistajasta myös innovatiivisien juomien valmistajaksi. Tänä päivänä Herres Group on yksi johtavista tuottajista klassisissa kuohuviineissä kuten myös juomasekoituksissa. Tuoteperheeseen kuuluu Saksalaisia, Espanjalaisia ja Italialaisia kuohuviinejä, juomasekoituksia, alkoholittomia juomia ym.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »