Sulje

Tre Fontane Tripel

Italialaisten Trappist munkkien luoma olut. Tämä mestariteos on keskiasteisesti humaloitu, hunajamaltainen, kevyen yrttinen ja vivahteikas. Olut sopii erinomaisesti niin nautiskeluun, kuin ruokien seuraksi.

Väri: Kirkas, vaalean meripihkainen

Tuoksu: Tuoksu on kevyt, hieman keksimäinen ja toffeinen. Näiden sävyjen alta löytyy pian hyvin miellyttävää, kypsää hedelmäisyyttä. 

Maku: Suussa alkuun kuohkea, rusinainen makeus ja hedelmäisyys dominoivat. Loppupuolella pieni imelyys kulkee mukana sitruksisuuden ohella.

Makuprofiili: Luostariolut

Ruokasuositus: Pata-ja riistaruoat sekä voimakkaan juustot

Maahantuoja: Red Bev
Maa: Italia
Tuottaja: Tre Fontane
Alkoholipitoisuus: 9%
Pullokoko: 0.33
Korkki: Kruunukorkki
Alkohinta: 7.98
Alkon tuotenumero: 799904
Valikoima: alkovalikoima, ravintolavalikoima

Tuottajan tiedot

Roomassa sijaitseva Trappist luostari Pyhä Vincent ja Anastasius sai Trappist tunnustuksen vuonna 2014. Paikan luostari toiminta perintyy ensimmäiselle vuosisadalla. Myöhemmin, 1870 luvulla luostarin ympärille istutettiin Eukalyptus metsikkö malarian torjumista varten. Eukalyptus oli myös munkeille luonnollinen mauste heidän vuonna 2015 perustamassa Tre Fontane mikropanimon tuotannossa.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »