Sulje

Tussock Jumper Carmenere

Mausteinen ja tummasävytteinen tuoksu on avoin ja eloisa. Siitä voi erottaa muun muassa pippurisuutta sekä savuisuutta – myös mustaherukan piirteitä. Keskitäyteläinen maku on herkullisen hedelmäinen, helposti lähestyttävä ja se nostaa veden välittömästi kielelle. Tuoksun reilu aromaattisuus seuraa makuun asti. Suutuntuma on kiltti ja pehmeän runsas. Kokonaisuus lämmittää miellyttävästi nielua.

 

Väri: Violetti

Tuoksu: hennosti mausteinen

Maku: Keskitäyteläinen, vähätanniininen, aromikas, mausteinen, tumman kirsikkainen

Makuprofiili: Mehevä & hilloinen

Ruokasuositus: Grillin ja avotulen kypsentämät liha- ja makkararuoat.

Maahantuoja: Red Bev
Maa: Chile
Tuottaja: Tussock Jumper - Chile
Alkoholipitoisuus: 13.5%
Sokeripitoisuus: 3
Happopitoisuus: 4.5
Pullokoko: 0.75
Korkki: Kierrekorkki
Alkohinta: 12.39
Alkon tuotenumero: 933437
Rypäleet: Carmenere
Valikoima: alkovalikoima, ravintolavalikoima

Tuottajan tiedot

Tussock Jumper on kansainvälinen viinimerkki, jonka viinit on valikoitu eri puolilta maailmaa. Tussock Jumperin viiniasiantuntijat 11 eri maasta etsivät sopivia viinitiloja ja viinejä, jotka pullotetaan paikallisesti, mutta myydään yhteisen kansainvälistä laatua edustavan merkin alla. Jokaista viiniä edustaa paikallinen eläin – punaisessa jumper-villapaidassa

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »