Sulje

Tussock Jumper Malbec

Täyteläisen rubiininpunaisen viinin tuoksu on hilloisen hedelmäinen, jossa uhkean kirsikan, kypsän luumun ja vadelmien lisäksi voi erottaa mokkakahvia ja minttusuklaata. Suussa kuivan, keskihapokkaan ja keskitäyteläisen viinin makumaailma täydentyy mustapippurilla. Lempeät tanniinit kuivattavat tyylikkäästi marjaista jälkimakua. Viini on monipuolinen ruoan kumppani ja täydentää mukavasti vaikkapa pasta bolognesea, lihatäytteistä pizzaa, grillattuja lihoja ja makkaroita.

 

Viinin valmistus: Maaliskuussa käsin poimittavat rypäleet toimitetaan ripeästi viinimöön puristettavaksi ja käytettäväksi. Viinin annetaan kypsyä 3 kk ajan osaksi amerikkalaisissa, osaksi ranskalaisissa tammitynnyreissä ennen pullotustaan ja liittymistään osaksi Tussocin kansainvälistä viiniperhettä.

Kasvuympäristö: 650 metriä merenpinnan yläpuolella Cauceten alueella Argentiinassa Malbec nauttii ylängön auringosta ja sopivasti ravinneköyhästä hiekkaisesta savimaastaan

Väri: Rubiininpunainen

Tuoksu: Luumuinen ja mustaherukkainen

Maku: Keskitäyteläinen ja lempeän tanniininen

Makuprofiili: Mehevä ja hilloinen

Ruokasuositus: Grilliruokien ja mietojen juustojen kanssa

Maahantuoja: Red Bev
Maa: Argentiina
Tuottaja: Tussock Jumper - Argentina
Alkoholipitoisuus: 13%
Sokeripitoisuus: 5.0g/l
Happopitoisuus: 5.1g/l
Pullokoko: 0,75
Korkki: Kierrekorkki
Alkon tuotenumero: 919387
Rypäleet: Malbec
Valikoima: alkovalikoima, ravintolavalikoima

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »