Sulje

Tussock Jumper Touriga Aragonez

Täyteläisen rubiininpunainen viini tuoksuu hieman salaperäisesti kypsille hedelmille kuten luumulle, kirsikoille ja vadelmille. Suussa hedelmäisyys täydentyy paprikalla ja lakritsilla sekä miedolla paahteisuudella. Sopii sellaisenaan nautittavaksi, mutta toimii mainiosti rasvaisten makkaroiden, grilliribsien, haudutettuja lihapatojen ja tuhdin pizzan kaveriksi.

Viinin valmistus: Rypäleet kypsyvät jo varhain syksyllä eteläisen Portugalin lämmössä, ja ne poimitaan yön viileyden turvin herkkää rypälemehua suojellen. Puolet viineistä on saanut kypsyä ranskalaisissa ja amerikkalaisissa tammitynnyreissä ennen huolellista blendausta ja pullotusta.

Kasvuympäristö: Magnesiumpitoinen savi- ja liuskekivinen maaperä.

Tuoksu: mustaherukkainen, vaniljainen, mausteinen

Maku: Keskitäyteläinen, vähätanniininen, maku toistaa tuoksun aromit

Makuprofiili: Mehevä ja hilloinen

Ruokasuositus: Pizzat ja pastaruoat, myös rasvainen kala, vaaleat lihat ja alkupalat

Maahantuoja: Red Bev
Maa: Portugali
Tuottaja: Tussock Jumper - Portugal
Alkoholipitoisuus: 13,5%
Sokeripitoisuus: 4,0
Happopitoisuus: 5.2
Pullokoko: 0.75
Korkki: Kierrekorkki
Alkohinta: 10.98
Alkon tuotenumero: 928367
Rypäleet: Aragon, Touriga Nacional
Valikoima: alkovalikoima, ravintolavalikoima

Tuottajan tiedot

Tussock Jumper on kansainvälinen viinimerkki, jonka viinit on valikoitu eri puolilta maailmaa. Tussock Jumperin viiniasiantuntijat 11 eri maasta etsivät sopivia viinitiloja ja viinejä, jotka pullotetaan paikallisesti, mutta myydään yhteisen kansainvälistä laatua edustavan merkin alla. Jokaista viiniä edustaa paikallinen eläin – punaisessa jumper-villapaidassa

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »