Tuottajat

Brasserie de Brunehaut

Brasserie de Brunehaut

Brunehaut on erikoistunut luonnonmukaisiin ja gluteenittomiin oluisiin. Paitsi, että he kasvattavat itse oman luonnonmukaisen ohransa, he ovat kehittäneet luonnollisen ja täysin uniikin menetelmän poistaa gluteeni oluesta panemisen yhteydessä.  Oluet ovat voittaneet useita kansainvälisiä palkintoja, ja niitä myydään 25 maassa.

Brunehautin panimolla on pitkät perinteet, jotka juontavat aina 1890-luvulle.  Allardin perhe perusti Guigniesiin silloisen St. Josephin nimellä tunnetun panimon, joka tuli alueellaan tunnetuksi La Druide ja Brunehaut 8 –olutmerkeistään. Vuonna 1991 panimo siirtyi moderneihin tiloihin säilyttäen silti traditionaaliset metodinsa luonnollisine käymisprosesseineen, joista jälkimmäinen tapahtuu pulloissa.