Kasvuympäristö
Viinin rypäleet on valikoitu ainoastaan Premier Cru kylistä.
Chardonnay: Côte des Blancs
Pinot Noir: Montagne de Reims sekä Marne -laakso
Valmistus
Valikoitujen Chadonnay (56%) ja Pinot Noir (44%) -viinien blendauksen ja pullokäymisen jälkeen viinien on annettu levätä hiivasakkoineen 6 vuoden ajan ennen uudellen korkitustaan ja 8 gramman sokerilisäystään.
Väri
Vaalea, hieman kehittynyt oljen keltainen
Tuoksu
Leveä, kehittynyt, moniulotteinen: konsentroitunut omena, persikan kuori, greippi, marsipaani, kuivuneet lehdet, kreemillä täytetty briossi
Maku
Erittäin kuiva ja sivaltavan hapokas, kuitenkin mousseltaan pehmeän kermainen. Leveä, tiivis ja kehittynyt hedelmäisyys sekä pitkän kypsytyksen tuomat aromit jatkavat pitkään suussa kaikin puolin täyteläisessä ja uljaassa kokonaisuudessa.
Ruokasuositus
Uljas kokonaisuus on helppoa yhdistää kermaisille kokonaisuuksille, joissa saa olla myös kehittyneitä syksyn aromeja: sienirisotto, valkohomejuustot, runsaat kalat vihannespedillä
Äyriäiset Kasvis Seurustelu
- Maa
-
Ranska
- Alue
-
Champagne
- Tuottaja
-
Charles de Cazanove
- Appellaatio
-
AC Champagne
- Rypälelajike
-
56% Chardonnay, 44% Pinot Noir
- Alkoholipitoisuus
-
12,00 %
- Sokeripitoisuus
-
8,00 g/l
- Happopitoisuus
-
6,60 g/l
- Pullokoko
-
0,75 l
- Pakkaustyyppi
-
Lasipullo
- Korkki
-
Luonnonkorkki
- Valikoimat
-
Alko
- Tuote Alkossa
-
Charles de Cazanove Millésime Champagne Brut