Kasvuympäristö
Château Roubinen viiniviljelmät, joita reunustavat männyt ja tammet, sijaitsevat Varin sydämessä Verdonin ja Välimeren välissä. Tilalla viljeltävät 13 rypälelajiketta, luonnollinen vedenpoisto (roubine tarkoittaa "puroa" provencen kielellä), ihanteellinen itä-länsi-suuntautuminen ja savi-kalkkikivimaaperä, vaikuttavat kaikki siihen, että olosuhteet ovat erinomaiset korkealaatuisten viinien tuotantoon.
Valmistus
Chateau Roubine Cuvée Premium on mestarillisesti valmistettu taideteos, joka on huolellisesti valmistettu ekologisesti viljellyistä rypäleistä.
Yöllisten rypäleidenkorjuujen jälkeen luomuviljeltyjen rypäleet puristetaan heti saapuessaan kellariin. Lajikkeet käytetään erikseen. Lämpötila pidetään 15–16 °C:ssa, kylmän selkeytyksen jälkeen. Sekoitus muodostetaan maistelujen perusteella etsimällä eri lajikkeiden optimaalinen yhdistelmä. Viini suodatetaan luonnollisesti ja pullotetaan sen jälkeen.
Väri
Kauniin vaaleanpunainen
Tuoksu
Raikas, tasapainoinen, kumkvatti, kirsikkakukka, passio hedelmä
Maku
Vadelmainen, metsämansikkainen, kevyen persikkainen, mineraalinen
Ruokasuositus
Risotto, kana, lihaleikkeleet, kasvisruoka, simpukat, osterit
Kana Kasvis
- Maa
-
Ranska
- Alue
-
Provence
- Tuottaja
-
Château Roubine
- Appellaatio
-
AC Cotes de Provence
- Rypälelajike
-
Grenache 35%, Cinsault 35%, Mourvedre 10%, Syrah 10%, Tibouren 5%, Rolle 5%
- Alkoholipitoisuus
-
12,50 %
- Sokeripitoisuus
-
0,93 g/l
- Pullokoko
-
0,75 l
- Pakkaustyyppi
-
Lasipullo
- Korkki
-
Luonnonkorkki
- Valikoimat
-
Ravintolamyynti