Valloittavat lambruscot ovat luonnostaan matala-alkoholisia ja monipuolisia ruoka- ja seurusteluviinejä, aina valmiina kesäiseen herkutteluun ja huolettomaan yhdessäoloon.
Emilia-Romagnan alueella Italiassa Lambrusco-rypäleistä tehdyt kevyen pirskahtelevat viinit kuuluvat erottamattomasti paikalliseen ruokakulttuuriin. Parmankinkun ja kypsytetyn parmesaanin suolaisuudesta syntyy sointuva vastinpari lambruscojen marjaiselle makeudelle, jota raikas hapokkuus kannattelee. Italialaisten antipastojen lisäksi risotot, pastat ja pizzat saavat lambruscosta oivallista seuraa.
Puolimakea, kevyesti pirskahteleva lambrusco on todella monikäyttöinen viini. Se on rento seurustelujuoma ja viilennettynä mainio, raikas aperitiivi tai kevyt drinkki kesäpäivän lämmössä nautittavaksi.
Lambrusco Bianco on puolimakea, keskihapokas ja pirskahteleva. Makumaailma on päärynäinen, hunajameloninen, hennon sitruksinen ja kevyen kukkainen.
Puolimakea, keskihapokas ja pirskahteleva. Makumaailma on päärynäinen, hunajameloninen, hennon sitruksinen ja kevyen kukkainen.
Italialaisten antipastojen lisäksi risotot, pastat ja pizzat saavat lambruscosta oivallista seuraa.