Signore Giuseppe Lambrusco Bianco 8%

Valloittavat lambruscot ovat luonnostaan matala-alkoholisia ja monipuolisia ruoka- ja seurusteluviinejä, aina valmiina kesäiseen herkutteluun ja huolettomaan yhdessäoloon.

Emilia-Romagnan alueella Italiassa Lambrusco-rypäleistä tehdyt kevyen pirskahtelevat viinit kuuluvat erottamattomasti paikalliseen ruokakulttuuriin. Parmankinkun ja kypsytetyn parmesaanin suolaisuudesta syntyy sointuva vastinpari lambruscojen marjaiselle makeudelle, jota raikas hapokkuus kannattelee. Italialaisten antipastojen lisäksi risotot, pastat ja pizzat saavat lambruscosta oivallista seuraa.

Puolimakea, kevyesti pirskahteleva lambrusco on todella monikäyttöinen viini. Se on rento seurustelujuoma ja viilennettynä mainio, raikas aperitiivi tai kevyt drinkki kesäpäivän lämmössä nautittavaksi.

Lambrusco Bianco on puolimakea, keskihapokas ja pirskahteleva. Makumaailma on päärynäinen, hunajameloninen, hennon sitruksinen ja kevyen kukkainen.

Maku

Puolimakea, keskihapokas ja pirskahteleva. Makumaailma on päärynäinen, hunajameloninen, hennon sitruksinen ja kevyen kukkainen.

Ruokasuositus

Italialaisten antipastojen lisäksi risotot, pastat ja pizzat saavat lambruscosta oivallista seuraa.

Aperitiivi
Pasta
Seurustelu
Maa
Italia
Alue
Emiglia Romana
Tuottaja
Signore Giuseppe
Appellaatio
Lambrusco Dell´Emiglia IGT Bianco
Rypälelajike
Lambrusco Salamino, Lambrusco Maestri, Lambrusco
Alkoholipitoisuus
8,00 %
Sokeripitoisuus
42,30 g/l
Happopitoisuus
2,10 g/l
Pullokoko
0,75 l
Pakkaustyyppi
Lasipullo
Korkki
Synteettinen korkki
Valikoimat
Vähittäiskauppa
Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »