Massenez Creme Griotte

Herkullinen kirsikkalikööri

Massenezin tislaamo on puhdasta eleganssia. Vuonna 1870 perustettu tislaamo sijaitsee Val de Villéssä, Alsacen kauniissa maisemissa, yhdessä monista historiallisista laaksoista. Massenez Creams & Liquors tunnetaan maailmanlaajuisesti vertaansa vailla olevasta huippulaadustaan ​​ja maustaan; tunnettu brändi tulee vastaan maailman upeimmissa baareissa, ravintoloissa kuin palatseissakin. Makean Morello-kirsikan, "pienen tulipunaisen helmen" voi yhdistää helposti naisellisiin vaikutteisiin ja tislaamon Miss Massenez Concentrated Cocktail Mixes -kokoelmaan - lopputuloksena tyylikäs ja moderni glamour.

Likööri itsessään on kuin harmonikan säveliä, herkullista tanssia, kuumuutta; kuin mehevä hedelmäinen ilotulitus. Selvään makean Morello-kirsikan makuun ja vahvaan tuoksuun sekoittuu karamellisoidut hedelmät ja hilloisuus. Hedelmien makeutta tasapainottaa täydellisesti ripaus hapanta kivihedelmähappoa. Punainen, täyteläinen, pehmeä, kirsikkainen, kevyen karvasmantelinen.

Vegaaninen

Väri

Mustanpuhuvan syvä tummanpunainen

Tuoksu

Puhdas, vahva ja mehevä tyypillinen Morello-kirsikan tuoksu. Muistuttaa juuri poimittuja kypsiä hedelmiä. Erittäin hedelmäinen, kestävä ja kutsuva.

Maku

Selvään makean Morello-kirsikan makuun ja vahvaan tuoksuun sekoittuu karamellisoidut hedelmät ja hilloisuus. Hedelmien makeutta tasapainottaa täydellisesti ripaus hapanta kivihedelmähappoa. Punainen, täyteläinen, pehmeä, kirsikkainen, kevyen karvasmantelinen.

Maa
Ranska
Tuottaja
Distilleries Peureux
Alkoholipitoisuus
20,00 %
Sokeripitoisuus
380,00 g/l
Pullokoko
0,5 l
Pakkaustyyppi
Lasipullo
Korkki
Kierrekapseli
Valikoimat
Alko
Tuote Alkossa
Massenez Crème de Griotte
Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »